Result Base

Result Base

Το Result Base αποτελεί την βασική έκδοση του εμπορικού λογισμικού Result, ιδανική για μικρότερες επιχειρήσεις και για το χώρο της λιανικής. Άλλωστε μικρή επιχείρηση δεν σημαίνει περιορισμένες ανάγκες.

Απλό στη χρήση για κάθε εργαζόμενο της επιχείρησης, εξασφαλίζει ταχύτητα και εξοικονόμηση χρόνου. Υποστηρίζει με εξαιρετική πληρότητα όλες τις διαδικασίες της επιχείρησης , ενώ ταυτόχρονα μπορεί να προσαρμοσθεί εύκολα στις δικές σας ιδιαίτερες επιλογές.

Επιπλέον, το Υποσύστημα Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM) που περιλαμβάνει αποτελεί ισχυρό εργαλείο, μιας και είναι ικανό να οργανώσει, να παρακολουθήσει και να διαχειριστεί τις πελατειακές σχέσεις κάθε επιχείρησης μιας και τα στελέχη έχουν στη διάθεσή τους όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για καθημερινές εργασίες και επαφές με τους πελάτες τους.

Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις με δραστηριότητες όπως: Χονδρικής αλλά και Λιανικής, Εμπορικές επιχειρήσεις (π.χ. τρόφιμα-ποτά), Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών (π.χ. επιχειρήσεις που προσφέρουν after sale service).

Το Result Base λειτουργεί σε περιβάλλον Windows με βάση δεδομένων MS Sql και για την παραγωγή του έχουν χρησιμοποιηθεί εργαλεία νέας τεχνολογίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κατασκευαστής: Dynasoft
  • Κωδικός Προϊόντος: Result Base
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0,00€

Ετικέτες: Το Result Base αποτελεί την βασική έκδοση του εμπορικού λογισμικού